Garmin Striker Plus 5cv Ice Fishing Bundle pilkkipaketti

429.00€

Tuotekuvaus

5-tuumainen GPS-kalastustutka, jossa on pilkkikaikuanturi ja Quickdraw Contours -karttaohjelmisto

  • Kirkas, auringossa luettava 5-tuumainen Garmin Striker Plus kaikuluotain, jossa on sisäinen GPS, pilkkikaikuanturi ja skannaavan ClearVü-luotaimen tuki.
  • Mukana korkean ja laajan taajuuden Garmin CHIRP -pilkkikaikuanturi, joka tuottaa terävät ja selkeät kalakaaret sekä erottelee kohteet erinomaisesti.
  • Sisäisellä Quickdraw Contours -karttaohjelmistolla voit luoda ja tallentaa karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, jopa yli 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta.
  • Sisäisen tunnistimen avulla näet jigisi tai painotetun syöttisi sekä saaliskalojen uintisyvyyden niiden saapuessa luotaimen keilaan.
  • Kuljetuslaukkuun mahtuvat laite, johdot ja akku, joten kaikki tarpeellinen on kätevä ottaa pilkille mukaan.

5-tuumainen STRIKER™ Plus 5 -pilkkipaketti sisältää pilkkikaikuanturin ja tukee skannaavaa ClearVü-luotainta. Se tuottaa terävät ja selkeät kalakaaret sekä erottelee kohteet erinomaisesti. Sisäisen GPS:n ja Quickdraw Contours -karttaohjelmiston avulla pystyt etsimään hyviä kalastuspaikkoja sekä merkitsemään suosikkikohteesi ja palaamaan niihin myöhemmin. Sisältää ladattavan akun, laturin, kallistus-/kiertotelineen, vaahtomuovikellukkeen ja kuljetuslaukun, johon kaikki mahtuvat kätevästi mukaan.

Koe CHIRPin selkeys

Tämä luotain on suunniteltu pilkkikalastukseen. CHIRP lähettää yhden taajuuden sijaan jatkuvasti monia taajuuksia korkeista mataliin. Niiden palatessa CHIRP tulkitsee ne yksitellen, joten se pystyy keräämään tavallista enemmän tietoa. Näin se pystyy myös tuottamaan terävät ja selkeät kalakaaret ja erottelemaan kohteet erinomaisesti. Laajan 16–24 asteen keilan kulman ansiosta laite kattaa vedessä laajan alueen, joten pysyt itse jatkuvasti tilanteen tasalla.

Garmin Quickdraw Contours

Kukaan ei tunne kalavesiäsi paremmin kuin sinä itse ja ne, joiden kanssa kalastat. Kun kalastat syvillä vesillä, Quickdraw Contours -karttaohjelmisto luo HD-kalastuskarttoja paikoista, joissa olet liikkunut. Erityistaitoja ei tarvita. Pystyt nyt tallentamaan Quickdraw Contours -karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, jopa 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta.

Kalasta pystysuunnassa sisäisen tunnistimen avulla

STRIKER on kalastustutka ja tunnistin samassa laitteessa. Kun kalastat paikallasi eli esimerkiksi pilkit, sisäinen tunnistin näyttää jigisi tai painotetun syöttisi sekä saaliskalojen uintisyvyyden niiden saapuessa luotaimen keilaan. Näet myös, miten jigi nousee ja laskee ja liikkuvatko saaliskalat sitä kohti vai siitä poispäin.

GPS-kalastustutka

Herkän, sisäisen GPS:n avulla pystyt merkitsemään reittipisteitä eri sijainteihin. Voit merkitä kohdan, jossa kala syö, ja tulla sinne uudelleen myöhemmin. Sen avulla voit myös kätevästi palata parhaille pilkkipaikoille.

Tekniset tiedot:

Mitat: 18.8 x 11.6 x 5.4 cm
Näytön koko: 5 tuumaa
Näytön tarkkuus: 800 x 480 pixels
Näytön tyyppi: WVGA-värinäyttö
Suojaus: IPX7
Tuetut taajuudet:

  • Perinteinen: 50/77/200 kHz
  • CHIRP (keskitaso ja korkea)
  • ClearVü: 260/455/800 kHz