Garmin Striker Plus 7sv viistokaikuluotain

489.00€

Tuotekuvaus

Garmin Striker Plus 7sv CHIRP SideVü ja CHIRP ClearVü luotaimet. Mukana GT52HW-TM-kaikuanturi.

7-tuumainen GPS-kaikuluotain, jossa on erinomainen kaikuanturi ja Quickdraw Contours -karttaohjelmisto

 • Mukana kaikuanturi jossa on tuki perinteistä Garmin CHIRP -luotainta varten sekä skannaavat CHIRP ClearVü- ja CHIRP SideVü -luotaimet.
 • Sisäisellä Quickdraw Contours -karttaohjelmistolla voit luoda ja tallentaa karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, jopa yli 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta.
 • Sisäinen Wi-Fi®-yhteys tarjoaa mahdollisuuden käyttää ActiveCaptain-sovellusta, jolla voit vastaanottaa älykkäitä ilmoituksia1, käyttää apunasi Quickdraw Contours -yhteisöä, siirtää reittipisteitä ja saada ohjelmiston päivitysilmoituksia.
 • Sisäisen GPS:n avulla pystyt merkitsemään reittipisteitä, luomaan reittejä ja tarkistamaan aluksen nopeuden.
 • Kirkas, auringossa luettava 7-tuumainen näyttö ja intuitiivinen käyttöliittymä.

STRIKER Plus 7sv -kaikuluotain, jossa on kirkas 7-tuumainen näyttö ja sisäiset GPS-toiminnot Quickdraw Contours -kartanpiirto-ohjelmisto, johon pystyy tallentamaan karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Voit tallentaa aineistoa jopa yli 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta. Perinteisen Garmin CHIRP -luotaimen erittäin terävissä kuvissa kohteet erottuvat uskomattoman selkeästi. Saat lähes valokuvatasoisia kuvia veneesi alla ja vierellä olevista kohteista skannaavilla CHIRP ClearVü- ja CHIRP SideVü -luotaimilla. Käytä sisäistä Wi-Fi-yhteyttä ActiveCaptain-sovelluksen kanssa saat älykkäitä ilmoituksia1, voit käyttää apunasi Quickdraw Contours -yhteisöä sekä paljon muuta.

Garmin Quickdraw Contours

Kukaan ei tunne kalavesiäsi paremmin kuin sinä itse ja ne, joiden kanssa kalastat. Kuljitpa sitten syvillä vesillä tai rannan tuntumassa uistellen, Quickdraw Contours -karttaohjelmisto luo HD-kalastuskarttoja paikoista, joissa olet liikkunut. Erityisosaamista ei tarvita. STRIKER Plus 7sv pystyy nyt tallentamaan Quickdraw Contours -karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, jopa yli 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta.

ActiveCaptain-sovellus

STRIKER Plus 7sv sisältää sisäisen Wi-Fi-yhteyden, joten voit liittää sen ilmaiseen ActiveCaptain-sovellukseen. Tämän jälkeen voit saada älykkäitä ilmoituksia1 suoraan näyttöösi. Voit myös hyödyntää Quickdraw Contours -yhteisöä ja jakaa uusia karttojasi tai ladata uusia tietoja yhteisöstä. Saat myös päivityksiä kalastustutkaasi käyttämällä Wi-Fi-yhteyttä ja ActiveCaptain-sovellusta.

Selkeät skannaavan luotaimen kuvat

Skannaava Garmin ClearVü -luotain tuottaa lähes valokuvatasoisen kuvan veneen alla olevista kohteista. Skannaava Garmin SideVü -luotain tuottaa terävän, selkeän kuvan veneen vierellä olevista kohteista. Näet rakenteet, vedenalaiset kohteet ja kalat selkeästi. Perinteisen Garmin CHIRP -luotaimen kuvissa kohteet erottuvat uskomattoman selkeästi. Kaikki tämä luotaintekniikka yhdessä kaikuanturissa auttaa sinua saamaan enemmän kalaa.
Luotain

GPS-kaikuluotain

Herkkä, sisäinen GPS paikantaa ja seuraa sijaintiasi varmasti. GPS:n avulla pystyt merkitsemään reittipisteitä eri sijainteihin. Voit merkitä kohdan, jossa kala syö, ja tulla sinne uudelleen myöhemmin. Voit myös merkitä satamalaitureita, veneramppeja ja muita sijainteja järvellä ja luoda reittejä niihin.

GPS:n avulla STRIKER Plus 7sv pystyy näyttämään aluksen nopeuden näytössä, joten näet kätevästi, onko nopeutesi sopiva käyttämällesi uistimelle tai sellaisella alueella, jolla peräaaltoja valvotaan.

Tekniset tiedot:

 • Mitat 23,5 x 14,0 x 5,8 cm
 • Näytön koko 7" tuumaa
 • Näytön tarkkuus 800 x 480 kuvapistettä
 • WVGA-värinäyttö
 • IPX7

Tuetut taajuudet:

 • Perinteinen: 50/77/200 kHz
 • CHIRP (keskitaso ja korkea)
 • ClearVü ja SideVü: 260/455/800 kHz