Toimitustavat ja -ehdot

Toimitamme tuotteita matkahuollon ja postin kautta.
Tehdyt tilaukset pyrimme käsittelemään seuraavana arkipäivänä, joskin kesäaikaan toivomme asiakkailta kärsivällisyyttä, koska tilausten runsas määrä hidastaa käsittelyä.
Tuotteet voit maksaa pakettia noudettaessa toimipaikasta, tällöin maksat tuotteet, rahdin sekä posti-/bussiennakkomaksun.
Voit myös tilata jakorahtina, jolloin tuotteet toimitetaan haluamaasi osoitteeseen sovittuna aikana.
Voit myös käyttää etukäteenmaksua jolloin maksat tuotteet ja rahtiosuuden erillisten maksuohjeiden mukaisesti tilillemme.
Maksaessa tuotteet etukäteen, säästät postiennakko/bussiennakko maksun ja noudat paketin avoimena toimipisteestä.
Ilmoita aina puhelinnumero josta sinut tavoittaa!
Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä ja jakorahdissa sinulle soitetaan sopiakseen toimitusajan ja -paikan.
Emme käytä puhelinnumeroita muuhun tarkoitukseen, emmekä luovuta osoite-/puhelintietoja kolmansille osapuolille!

MATKAHUOLTO

Tilaus toimitetaan lähimpään matkahuollon toimipisteeseen bussirahtina, tai lähellä-pakettina  lähelläpaketin noutopisteeseen.
Ilmoita aina Lähellä-paketin valitessasi, mihinkä toimipisteeseen paketin haluat, muuten paketti toimitetaan järjestelmän ilmoittamaan lähimpään noutopisteeseen.
HUOM, Lähellä-paketti vain ennakkomaksulla!
Matkahuollon kautta voit tilata paketin myös jakorahtina, jolloin paketti toimitetaan haluamaasi osoitteeseen sovittuna aikana.
Matkahuollon bussirahti ja lähellä-paketti alkaen vain 5,90€ 10kg saakka!
Maksettaessasi lähetyksen noutopisteessä, rahtiin lisätään 7€ bussiennakkopalkkio.
HUOM! Matkahuolto on siirtynyt kuutiomitattuun rahtihinnoitteluun.
Kuutiomitattu paino tekee rahtihinnan korkeaksi suurikokoisille mutta kevyille tuotelähetysille.
Tästä johtuen suurikokoiset tuotteen toimitetaan vain postitse tai halutessasi matkahuoltoon, mutta rahtihinta lasketaan erikseen.
Lähetyksissä kokorajoituksia! yli 100cm pitkiin sekä 60x60x30cm lähetyksiin lisätään 3€ lisämaksu
Rahti suurikokoisille lähetyksille alk 25€ + 7€ bussiennakkomaksu jos maksu noudettaessa.

 

POSTI

Tilaus toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen pakettina tai postiennakkokirjeenä, tai smartpost-pakettiautomaattiin.
Etukäteen maksulla saat kirjeen toimitettuna suoraan kotiin, tätä suosittelemme pieniä tuotteita tilatessa.
Ilmoita aina Smartpost-paketin valitessasi, mihinkä toimipisteeseen paketin haluat, muuten paketti toimitetaan järjestelmän ilmoittamaan lähimpään noutopisteeseen.
Postin rahtihinnat, paketit alk. 5,90€ ja kirjeet max.paksuus 2cm alk. 2,00€
Maksaessasi paketin postista noudettaessa, rahtiin lisätään 7€ postiennakkomaksua.
Postin lähetyksissä pituusrajoituksia! yli 100cm mutta alle 180cm lähetyksiin lisätään 3€ lisämaksu
Yli 180cm lähetykset toimitetaan vain jakorahtina, näissä ilmoitamme rahdin erikseen.

POSTE RESTANTE, emme toimita postiennakkopaketteja poste restante osoitteisiin!
Poste restantena toimitamme vain etukäteen maksetut lähetykset.

MAKSU NOUDETTAESSA
Tuotteet voit maksaa pakettia noudettaessa toimipaikasta, tällöin maksat tuotteet+ rahdin painon/koon mukaan + 7 € posti-/bussiennakkomaksun.

MAKSU ETUKÄTEEN
Voit myös käyttää etukäteenmaksua jolloin maksat tuotteet ja rahtiosuuden erillisten maksuohjeiden mukaisesti tilillemme.
Etukäteen maksua käyttäessä saat maksutiedot aina sähköpostitse tai puhelimitse.
Maksaessa tuotteet etukäteen, säästät postiennakko/bussiennakko maksun ja noudat paketin avoimena toimipisteestä. Tilaus toimitetaan kun suoritus näkyy tilillämmä tai maksusta toimitetaan hyväksyttävä kuitti.

Ilmoita aina puhelinnumero josta sinut tavoittaa!
Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä ja jakorahdissa sinulle soitetaan sopiakseen toimitusajan ja -paikan.

Emme käytä puhelinnumeroita muuhun tarkoitukseen, emmekä luovuta osoite-/puhelintietoja kolmansille osapuolille!

hinta ETUKÄTEEN MAKSETTUNA
ei sisällä ennakkomaksua 7€,
7€ lisätään hintaan vain jos toimitustapana maksunoudettaessa

MATKAHUOLTO
HUOM! Matkahuollon rahti hinnoittelu paketin tilavuuden mukaan.

Paketin tilavuuspaino voi olla suurempi kuin paketin paino
SUURIKOKOISET LÄHETYKSET alk.25€ (+bussiennakko 7€, jos maksu lähetystä noudettaessa)
YLI 1m pituisiin tai yli 60x60x30cm lähetyksiin matkahuollon lisämaksu +3€!

Kg  bussirahti lähellä-paketti Jakorahti  
0 - 10 5,90 € 5,90 € 11,90 €
10 - 20 7,90 € 8,90 € 13,90 €
20 - 30 9,90 € 10,90 € 15,90 €
30 - 40 14,90 €   ----   ----
40 - 50 16,90 €   ----   ----
Bussiennakko 7 € 7 €   ----


POSTIPAKETTI
YKSI SIVU YLI 1m +3€ postin lisämaksu
pituus+leveys+korkeus ei saa olla yli 3m!!!

kg postipaketti jakopaketti
0 - 10 5,90 € 11,90 €
10 - 15 7,90 € 12,90 €
15 - 35 9,90 € 15,90 €
Postiennakko 7 €   -----


KIRJEMAKSUT

Paino max g / koko
500g / C4 max.2cm 2,00 €
kirjeen ennakkomaksu 4,45 €


Epäselvissä tilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä niin selvitämme todelliset toimituskulut tilauskohtaisesti.

Ota tuotepalautuksissa aina ensin yhteyttä meihin, puhelimitse 017-363 3222 tai sähköpostilla rialinna@rialinna.fi, niin saat ohjeet tapauskohtaisesti kuinka toimia. Ilmoitus mahdollisesta tuotepalautuksesta on tehtävä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Lähetyksen palautus on tehtävä 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Palautuksissa käytämme Oy Matkahuolto Ab:ta ja tarkemmat ohjeet saatte puhelimitse tai sähköpostilla. EMME VASTAANOTA MEIDÄN RAHTIIN LÄHETETTYJÄ JAKORAHTEJA EMMEKÄ POSTI-/BUSSIENNAKKOLÄHETYKSIÄ!

LUNASTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Jos asiakas jättää tilaamansa postiennakko- / jälkivaatimuslähetyksen lunastamatta,  asiakkaan tiedot siirtyy omalle maksuhäiriölistallemme.
Tämän jälkeen asiakkaalle toimitetaan tuotteita vain etukäteismaksulla

Tilauksen voit tehdä
- puhelimella: (017) 363 3222
- sähköpostilla: rialinna@rialinna.fi

Verkkokaupassa on runsaasti tuotteita ja myös joissakin tuotteissa erivärejä, valitettavasti valikoimaa ei aina ehditä päivittämään myymälän ja verkkokaupan välillä.
Jokin tilattu tuote saattaa olla joko kokonaan tai tilapäisestä loppunut varastosta.
Kalastusväline Rialinnalla on myös oikeus muuttaa tuotteen hintaa, jos havaitsemme että siihen on tullut virheellinen hinta verkkokaupassa.

Pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaalle tilaukseen tulevista muutoksista tai ehdottamaan vaihtoehtoa esim puuttuvan tuotteen tilalle.

Toimitamme paketteja myös ulkomaille postipakettina. Ulkomaan lähetyksissä käytämme aina vain etukäteenmaksua! Kysy rahtihinta haluamaasi maahan tilatessasi tuotteita.

Tietoja yrityksestä

Hulkontie 5, 70800 KUOPIO
puh. (017) 363 3222
fax. (017) 363 4485
Sähköposti: rialinna@rialinna.fi

Y-tunnus 1954167-5 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on Kalastusväline Rialinna Ky:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 15.04.2018.
1. Rekisterinpitäjä Kalastusväline Rialinna Ky Hulkontie 5 70800 Kuopio puh. 017.3633 222 www.rialinna.fi
2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö Mika Rialinna, mika.rialinna@rialinna.fi, 0440-533 021
3. Rekisterin nimi Kalastusväline Rialinna Ky asiakasrekisteri
4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus ja oma-aloitteinen tietojen luovutus. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteiden hoito, yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi ja palveluiden kehittäminen hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin
5. Rekisterin tietosisältö Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tiedot tilatuista tuotteista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.
6. Säännönmukaiset tietolähteet; Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, verkkokaupan tilaustiedoista, sähköpostitse, puhelimitse ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.
7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle; Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa. Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle esimerkiksi uutiskirjeen lähetystä varten.
8. Rekisterin suojauksen periaatteet; Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista; Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).
10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet; Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Palvelussa käytetään evästeitä. Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Käyttäjällä on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö muuttamalla käyttämänsä selaimen asetuksia. Tallentuneet evästeet voi halutessan poistaa. Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin rekisterinpitäjän tarjoamien internetpalveluiden toimivuudelle, emmekä takaa palveluiden toimivuutta ellei evästetoiminnallisuus ole käytössä. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja hyödynnetään viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.
 

Tällä verkkosivustolla käytetään käyttäjäseurannassa Google Analytics -ohjelmistoa, jonka tarjoaa Google Inc. (myöhemmin ”Google”). Seurantaohjelman javascript-koodi ajetaan palvelussa jokaisella sivulatauksella. Google Analytics yksilöi käyttäjän ns. evästeillä (engl. cookies), jotka ovat selaimen koneellesi tallentamia tekstitiedostoja. Sivuston käyttöä koskevat tiedot välitetään ja säilytetään Googlen palvelimilla mm. Yhdysvalloissa. käyttää tätä tietoa koostaakseen verkkosivuston käytöstä raportteja, joita käytetään kävijämäärätilastointiin ja palvelun parantamista varten.

Evästeillä kerätty käyttäjätieto on anonyymia. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön valitsemalla selaimensa asetuksista evästeiden estämisen. Tällöin käyttäjä ei välttämättä voi käyttää hyväksi kaikkia sivuston toiminnallisuuksia. Käyttämällä näitä verkkosivuja käyttäjä hyväksyy Googlen tiedonkeruun yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin.

Edellä mainittujen käyttäjäseurannan ohjelmistojen lisäksi sivustolla voi olla käytössä muitakin käyttäjäseurannan ohjelmistoja. Näiden ohjelmistojen käyttöjaksot eivät tyypillisesti ole jatkuvia ja monissa tapauksissa niiden luonne on testata ohjelmistoa muihin tarpeisiin kuin hyödyntää ohjelmistoja varsinaiseen sivuston kävijöiden analysoimiseen.

Käyttäjäseurannan ohjelmistot voivat tallentaa yksityiskohtaisempaa kävijätietoa kuin yllä mainittu Google Analytics. Kerättyjä kävijätietoja ei kuitenkaan lähtökohtaisesti voida tunnistaa kävijää tai hänen perhettään tai hänen kanssaan yhteisessä taloudessa eläviä koskeviksi. Ohjelmistoja voidaan käyttää esimerkiksi määriteltyjen käyttäytymissääntöjen mukaan personoidun sisällön esittämiseen tai hiiren liikkeiden tunnistamiseen sivustolla.

Google Analytics kerää tietoa myös kävijöiden kiinnostuksen kohteista sen perusteella millaisilla sivustoilla kävijän selain on käynyt Google Display Network -verkostossa sekä tämän datan perusteella arvioi kävijän demografia-tietoja. Google Analyticsiin kertyy vain anonyymia tietoa kävijäryhmien oletetuista kiinnostuksen kohteista sekä kävijäryhmien oletetuista demografia-tiedoista. Tietoa vierailluista sivustoista tai yksittäisistä kävijöistä ei kerätä.

Annamme tarkempia tietoja kulloinkin käytössä olevista ohjelmistoista ja niiden tallentamasta tiedosta pyydettäessä. Suurin osa ohjelmistoista on myös mahdollista tunnistaa sivuston lähdekoodista.

Lisätietoja Googlen analytiikkaseurannasta Googlen tietosuojasivulta. Google Analytics -seurannan voi estää: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout