Daiwa 18 Tatula 100H heittohyrräkela

159.00€
Nyt -16%, normaalihinta 189.50 €

Valitse haluamasi kätisyys

Tuotekuvaus

Tatula -mallisto on jo muodostunut käsitteeksi ja tässä uusin lisäys malliperheeseen. Höyhenenkevyt ja kompakti Tatula 100 sopii täydellisesti käteesi ja sillä on nautinto kalastaa kevyillä vieheillä.

Tatula 100 runko on valmistettu alumiinista, jolloin kela on sekä kevyt, että kestävä. Runko on jämäkkä, mutta kuitenkin mukava pieniinkin käsiin.

Tatula 100 koneistona toimii Daiwa Digigear, mikä on tunnettu silkkisen pehmeästä ja tarkasta toiminnastaan. Paineen alla Digigear kestää ja antaa sinulle lisää vääntövoimaa, vaikka siiman toisessa päässä ennätyskalasi vääntäisi vastaan.

Tatulan heitto-ominaisuuksia on myös parannettu. Tatula 100 -mallissa on Daiwan Magforce Z -heittojarru erinomaisen heitettävyyden takaamiseksi. Magforce Z-heittojarrua on helppo säätää jokaisen kalastajan taitotasoon sopivaksi.

Tatula 100 -kelassa on myös loistava T-Wing System -siimanohjain. Daiwa TWS on valovuosia edellä perinteisiä siimanohjaimia. TWS -siimanohjaimen T -muotoinen ohjain antaa siiman lentää vapaammin heitettäessä. Tällöin siimaan ei muodostu teräviä, heittämistä hidastavia kulmia. Kelattaessa TWSn ohjain sulkeutuu, jolloin siima puolautuu tasaisesti puolalle. TWS ehkäisee myös tehokkaasti siimasotkujen, eli backlashien syntymistä.

Daiwa Tatula 100 on myös aloittelevan hyrräkalastajan valinta, sillä siitä löytyy Daiwan uusi innovaatio, Zero Adjuster. Zero Adjuster tarkoittaa käytännössä, että Tatula 100 hyrräkelan puola-asetus on tehtaalla valmiiksi optimiin säädetty, eikä kalastajan tarvitse säätää puolan herkkyyttä erikseen. Sopii toki myös pidempäänkin kalastaneille, kun halutaan nimenomaan kalastaa, eikä huolehtia kelan säädöistä.

Kalaa väsytettäessä on hyvä vääntövoima oleellinen osa kelan toimivuutta. Daiwa Tatula 100 -kelassa on 90mm Swept -kampi, joka tuo kalastajan käyttöön maksimaallisen väännön ja voiman. Uudelleen suunnitellut Soft Touch -nupit parantavat kelan käyttömukavuutta kylmässäkin säässä kalastettaessa ja niistä saa hyvän otteen.

Älä anna kompaktin ulkomuodon hämätä - Tatula 100 on täyttä Daiwaa!

  • Välityssuhde: 6.3:1
  • Paino: 195g
  • Maksimijarru: 5kg
  • Sisäänkelaus: 67cm / kierros
  • Siimatilavuus: 0.285mm / 135m
  • Takuu 2 vuotta