Garmin Striker Plus 5cv GT20 anturilla

299.00€
Nyt -33%, normaalihinta 449.00 €

Tuotekuvaus

5-tuumainen GPS-kalastustutka, jossa on alan johtava luotain ja Quickdraw Contours -karttaohjelmisto

  • Mukana kaikuanturi jossa on perinteisen Garmin CHIRP -luotaimen sekä skannaavan CHIRP ClearVü -luotaimen tuki
  • Sisäisellä Quickdraw Contours -karttaohjelmistolla voit luoda ja tallentaa karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, jopa yli 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta
  • Sisäisen GPS:n avulla pystyt merkitsemään reittipisteitä, luomaan reittejä ja tarkistamaan aluksen nopeuden
  • Kirkas, auringossa luettava 5-tuumainen näyttö ja intuitiivinen käyttöliittymä
  • Kestävä rakenne kaikkiin kalastusolosuhteisiin

STRIKER Plus 5cv -kalastustutka, jossa on kirkas 5-tuumainen näyttö, sisäinen GPS, perinteinen Garmin CHIRP -luotain, skannaava Garmin CHIRP ClearVü -luotain ja Quickdraw Contours -kartanpiirto-ohjelmisto, johon pystyy tallentamaan karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Voit tallentaa aineistoa jopa 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta. Sisäisen GPS:n avulla voit merkitä reittipisteitä ja navigoida niihin sekä tarkistaa aluksen nopeuden.

Garmin Quickdraw Contours

Kukaan ei tunne kalavesiäsi paremmin kuin sinä itse ja ne, joiden kanssa kalastat. Kuljitpa sitten syvillä vesillä tai rannan tuntumassa uistellen, Quickdraw Contours -karttaohjelmisto luo HD-kalastuskarttoja paikoista, joissa olet liikkunut. Erityistaitoja ei tarvita. STRIKER™ Plus 5cv pystyy nyt tallentamaan Quickdraw Contours -karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, jopa 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta.
!#171065%%alt%%#!

CHIRP ClearVü Clarity

STRIKER Plus 5cv -kalastustutkassa Garmin CHIRP -tekniikka ja skannaava Garmin ClearVü -luotain tuottavat lähes valokuvatasoisen, laajan kuvan veneen alla olevista kohteista. Näet rakenteet, vedenalaiset kohteet ja kalat selkeästi. Perinteisen Garmin CHIRP -luotaimen kanssa käytettynä kohteet erottuvat hämmästyttävän selkeästi, joten löydät kalat helpommin.
!#171166%%alt%%#!

GPS-kalastustutka

Herkkä, sisäinen GPS paikantaa sijaintisi ja ylläpitää sitä. GPS:n avulla pystyt merkitsemään reittipisteitä eri sijainteihin. Voit merkitä kohdan, jossa kala syö, ja tulla sinne uudelleen myöhemmin. Voit myös merkitä satamalaitureita, veneramppeja ja muita sijainteja järvellä ja luoda reittejä niihin takaisin seuraavaa kertaa varten. GPS:n avulla STRIKER™ Plus 5cv pystyy näyttämään aluksen nopeuden näytössä, joten näet kätevästi, onko nopeutesi sopiva käyttämällesi uistimelle tai sellaisella alueella, jolla peräaaltoja valvotaan.

Tekniset tiedot:
Mitat: 18.8 x 11.6 x 5.4 cm
Vesiluokitus: IPX7
Näytön tyyppi: WVGA colour
Näytön tarkkuus, LxK: 800 x 480 pixels
Näytön koko: 5-tuumainen
Kaksoistaajuuksinen luotain
Kaksoiskeilaluotain
Pintaveden lämpötila näyttö
Ultrascroll™-toiminto (näyttää kalat, kun vene kulkee nopeasti)
Tuetut taajuudet:

  • Perinteinen: 50/77/200 kHz
  • CHIRP (keskitaso ja korkea)
  • ClearVü: 260/455/800 kHz

Lähetysteho: 500 W (RMS)