Jasu Kairateline / Kaikuluotainteline

79.00€

Tuotekuvaus

Jasu Kairateline on uusi innovaatio pilkkikalastajan elämän ja mukavan harrastuksen helpottamiseksi. Kairateline pitää jääkairan ja kaikuluotaimen omilla paikoillaan, kun liikutaan ottipaikoille. Kairateline kiinnitetään pulkkaan/ahkioon tukevan kiinnityskiskon ja siipimutterien avulla. Teline sopii yleisempiin markkinoilla oleviin pilkkipulkkiin.

Telineen päällä on 40mm leveä ura erikokoisten kairojen kuljettamiseen. Uran päätyreunoihin tulee kumireunukset, jotta kairan maalipinta ei vaurioidu kuljetuksessa. Uran etureuna on laskettu alemmaksi, jolloin kaira lepää pulkan pohjaa vasten tukevasti. Telineen päällä on useita kiinnitysreikiä, joiden avulla saat kiinnitettyä myös kaikuluotaimen tukevasti paikoilleen.

Telineen sivuilla on kiinnitysurat myös Jasu-pilkkivapatelineille. Telineen alle voidaan laittaa kalaämpäri tai kylmälaukku. Tätä ajatellen takaseinässä on kalaluukku, josta kalat voi laittaa telineen alla olevaan astiaan. Kairatelineen etureunan alaosaan liimataan kumipehmuste, joka estää pulkan pohjan naarmuuntumista sisältä päin. Kairateline on valmistettu Merikarvialla laadukkaasta 2mm vahvasta merivedenkestävästä alumiinista.