Pilkkipaja Lastu tasapaino 65mm 10g

14.90€

Valitse haluamasi väri

Tuotekuvaus

Lastu tasapaino on ahvenen pilkintään suurten järvien selkävesille suunniteltu tasapaino joka on valmistettu suomalaisia tasapainopilkinnän perinteitä kunnioittaen laadukkaista materiaaleista.

Lastu ui parhaiten vaihtelevalla voimakkuudella suoritetuin terävin pikku nypyin, joka vedolla eri suuntaan vinkeästi ponkaisten, ihankuin pedolta karkuun pyrkivä haavoittunut täkykala. Välillä voi pilkkiä väristellä pelkästään paikallaan jolloin monesti kalat haukkaavat karvaperän syvälle kitaansa.

Lastu on tuonut jään päälle lukemattoman määrän ahventa, kuhia, taimenia sekä kevätjäillä pohjoisessa myös harjuksen pilkinnässä todettu toimivaksi. Pituutta Lastulla on kokomitalta 65mm ja painoa 10grammaa. Lastu ui parhaiten 0,22-0,25mm monofiilisiimalla tai 0,15-0,17mm kuitusiimalla, tuntuma on pilkinnnässä tärkein.

Lastu Homenokka: Oma versiomme perinteisestä Suomalaisesta Homenokka väristä, maha likaisen keltainen, kylki kultaa ja selkä syvän tumman ruskea, nokassa päällä vaaleaa, toiminut erittäin hyvin!

Lastu Ambulanssi: Perinteinen ambulanssiväri jonka maha valkoinen ja selkä fluorioranssi.

Lastu Papukaija: Perinteinen papukaijaväri joka toimii lähes aina ja kaikkialla, Pilkkipajan ainainen suosikkiväri. Maalattu itse sävyttämillä maaleilla että sävyt ovat juuri ne oikeat jotka ovat parhaaksi todettu!

Lastu Metallic Kiiski: Kiiskivärimme jonka maha metallivalkoinen, leuassa fluorioranssia, kylki kultaisen rusehtava ja selkä ihan tumman ruskea, höystettynä mustin roiskein.

Lastu Superkuore: Lastun uutuusväri jonka tyyppinen kuoreväri on Keski-Suomen järvillä loistavasti toiminut. Tiettyyn väriin sävytetty kellertävä maha on saanut monet kookkaat ahvenet iskemään kun tämä ui tarjolle!! Suosittelemme. Värin on ideoinut Joel Kangas jyväskylästä ja väri on ollut erittäin toimiva. Kauden 22-23 hitti!

Lastu Veripäinen Hilemuikku: Monilla järvillä hyvin kalaa antanut hilemuikkuväri, maha valkoinen, selkä musta, etukolmannes värjätty veripunalla joka saa ahvenet haukkomaan pilkkiä monesti suoraan nokasta. Kannattaa ehdottomasti pitää värivalikoimassa!

Lastu Oranssimahainen Hilemuikku: Perinteinen monen järven ottipeli löytyy nyt myös lastusta, hilemuikku oranssilla mahalla. Vuosien saatossa monen ykkösketjuun paikkansa vakiinnuttanut väritys kannattaa ehdottomasti pakista löytyä.

Lastu Hilekuore: Perinteinen hilekuore väri, maha hailakan vaalea. Selässä violetti kameleontti